2016. szeptember 19., hétfő

Volkswagen-találkozó



2016. október 1-én Volkswagen-találkozó a Hungaroringen, ahol ismét a ti ajánlásaitok alapján kerestünk fellépőket. Örömmel jelenthetjük, hogy nemcsak a tavaly fergeteges bulit csapó Sub Bass Monster Official tér vissza, de idén először két fellépőnk lesz, így a délelőtt folyamán a Kowalsky meg a Vega is a rendezvény színpadára lép!
Volkswagen fényképe.

Ismét a Hippifalu lesz a Volkswagen-találkozó legcoolabb helyszíne, ahol az egész napos programok után este végre lelazulhatsz. Innen lehet a legjobban látni a jubileumi tűzijátékot, itt ölel körbe a legszorosabban a fák lombjain úszó fényfestés, itt simogat leginkább a tábortűz melege, és itt a legegyszerűbb táncra perdülni a Hippi DJ ritmusaira. Nézd meg a videónkat, és ha kedvet kaptál, költözz be hozzánk egy napra, és maradj akár reggelig, hiszen a Hippifaluban az éjszaka soha nem ér véget!
Az idei Volkswagen-találkozóra szenzációs sztárvendégek érkeznek Wolfsburgból! Így 2016. október 1-én a Hungarorigen ott lesz a Nürburgring aktuális elsőkerék-hajtású körrekordere, a 310 lóerős Golf GTI Clubsport S (képünkön); a 400 lóerős Golf GTE Sport és az 500 lóerős Golf Design Vision GTI! Te melyiket vinnéd el legszívesebben egy mért körre? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése