2016. november 6., vasárnap

Busznak hajtott egy Lamborghini

Ami néhány évtizeddel ezelőtt elképzelhetetlen volt, az mára már teljesen természetessé vált: Kínában csak úgy hemzsegnek a méregdrága szuperautók, a gazdagok számára szinte presztízskérdéssé vált, hogy minél erősebb, drágább és ritkább autójuk legyen.
Mindez azonban nemcsak azzal jár együtt, hogy megszaporodtak a lóerők az utakon: időnként azért figyel rájuk a világ, mert összetörik ezeket a szupergépeket. Augusztusban például két Ferrari 488-at sikerült leamortizálni, tavaly decemberben pedig minden idők egyik legdrágább autóbalesete történt Kínában, amikor egy Koenigsegg Agera R-t csaptak oda a korláthoz. Ezúttal szerencsére nem történt ilyen súlyos baleset, sőt, egy koccanás volt az egész, de ismét egy drága autó látta kárát a sofőr hibájának.



Car News China beszámolója szerint ezúttal egy Lamborghini Aventador szenvedett balesetet Kunming városában. A sofőr még be akart fordulni a busz előtt, de ez nem sikerült neki, és amikor kanyarodni kezdett, a busz elejének ütközött.


© 


© 


© 


© 


© 
A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, a képeken is látható tulajdonos viszont joggal ideges, az Aventador javíttatása ugyanis még egy ilyen koccanás esetén sem olcsó mulatság.
Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése